Tavuk etinin protein içeriği hakkında verdiğiniz bilgiler gerçekten çok bilgilendirici. 1 kilo çiğ tavuk göğsünün yaklaşık 230-250 gram protein içerdiğini duymak, spor yapan biri olarak benim için oldukça önemli. Peki, bu kadar yüksek protein alımının kas kütlesine etkisi ne oluyor? Ayrıca, pişirme yöntemlerinin protein kaybına neden olabileceğini belirtmişsiniz. Bununla ilgili daha fazla bilgi verebilir misiniz? Örneğin, hangi pişirme yöntemleri protein kaybını en aza indirir?
Tavuk etinin protein içeriği hakkında verdiğiniz bilgiler gerçekten çok bilgilendirici. 1 kilo çiğ tavuk göğsünün yaklaşık 230-250 gram protein içerdiğini duymak, spor yapan biri olarak benim için oldukça önemli. Peki, bu kadar yüksek protein alımının kas kütlesine etkisi ne oluyor? Ayrıca, pişirme yöntemlerinin protein kaybına neden olabileceğini belirtmişsiniz. Bununla ilgili daha fazla bilgi verebilir misiniz? Örneğin, hangi pişirme yöntemleri protein kaybını en aza indirir?
Cevap yaz